Indholdsfortegnelse:

Budgetudskiftninger Til Luksuskosmetik
Budgetudskiftninger Til Luksuskosmetik

Video: Budgetudskiftninger Til Luksuskosmetik

Video: Budgetudskiftninger Til Luksuskosmetik
Video: ÅBNER ALLE MINE JULEKALENDERE 🎁 SLIM * MAKEUP* SLIK 2024, April
Anonim

Billige analoger af luksuskosmetik: hvorfor betale mere?

Ansigtscreme
Ansigtscreme

Hver pige ønsker at se så godt ud som muligt. En assistent i dette er kosmetik, både pleje og dekorativ. Skønhedsprodukter af høj kvalitet er dog ikke billige. Men få mennesker ved, at næsten ethvert luksuskosmetisk produkt kan erstattes med en lige så effektiv analog fra massemarkedet.

Indhold

  • 1 Hvad kan erstatte luksuskosmetik

    • 1.1 Øjenbrynsskygge
    • 1.2 Meteoritter
    • 1.3 Mascara
    • 1.4 Fastgørelsesgel til øjenbryn
    • 1,5 BB creme
    • 1.6 Læbestift
    • 1.7 Topcoat til manicure
    • 1.8 Øjenpletter
    • 1.9 Dages creme
    • 1.10 Ansigtsmasker i stof

Hvad kan erstatte luksuskosmetik

For næsten ethvert dyrt skønhedsprodukt er der et lignende masseproduceret produkt, der normalt kommer med en mere overkommelig pris. Eksempler på sådanne udskiftninger kan ses nedenfor.

Øjenbryn skygge

Et af de mest populære kosmetiske produkter i denne kategori er LE SOURCIL DE CHANEL fra Chanel. Øjenskyggen har en god struktur og en palette med tre nuancer. Sættet inkluderer også en praktisk skrå børste og en lille pincet. Værktøjet koster 2865 rubler. Et lignende produkt er Oriflame Eyebrow Shaping Kit. Den består af en palette, der indeholder 3 nuancer af øjenskygge, voks til formning af hårene og to børster: mørk til øjenskygge og lys til voks. Også i sættet er der et spejl, og prisen er kun 660 rubler.

Chanel LE SOURCIL DE CHANEL øjenbrynsskygge (øverst) og Oriflame øjenbrynsformningssæt (nederst)
Chanel LE SOURCIL DE CHANEL øjenbrynsskygge (øverst) og Oriflame øjenbrynsformningssæt (nederst)

Chanel LE SOURCIL DE CHANEL øjenbrynskygge (øverst) og Oriflame øjenbrynsskygge sæt (nederst) adskiller sig i skygge, emballagedesign og pris

Meteoritter

I dag er meteoritterne Perles Blossom fra Guerlain meget populære. Kuglerne i pakken er forskellige: lyserød, fersken, med skinnende og naturlig glans. Til påføring anvendes som regel en børste (medfølger ikke i sættet). Produktet koster 4185 rubler. Du kan udskifte et dyrt produkt med pulverkugler fra Avon til 449 rubler. Makeup-artister bemærker, at et sådant produkt ikke adskiller sig fra et luksuriøst med hensyn til holdbarhed og kvalitet.

Meteoritter Meteoritter Perles Blossom af Guerlain og Powder Balls af Avon
Meteoritter Meteoritter Perles Blossom af Guerlain og Powder Balls af Avon

Guerlain Meteorites Perles Blossom og Avon Powder Balls er ens i kvalitet

Mascara

Dior Diorshow Ikonisk mascara betragtes som en af de bedste i dag. Produktet skaber en perfekt krølle, efterlader ikke klumper og gør ikke vipper til "edderkoppeben". Derudover tørrer produktet ikke ud i lang tid og har en praktisk lige silikonebørste. Dog koster mascara fra Dior 2489 rubler. Du kan udskifte produktet med produktet False Lash Effect fra Max Factor. Denne mascara har en bred gummibørste, takket være hvilken øjenvipperne let males over og ser meget imponerende ud. Produktet tørrer ikke ud i lang tid, det kan bruges op til seks måneder. Og løsningen på Max Factor koster kun 633 rubler.

Diorshow Ikonisk mascara af Dior og False Lash Effect af Max Factor
Diorshow Ikonisk mascara af Dior og False Lash Effect af Max Factor

Diorshow Iconic mascara fra Dior og False Lash Effect fra Max Factor er fremragende dekorative kosmetiske produkter til øjenvipper.

Gel til fastgørelse af øjenbryn

Et af de mest populære og mest populære kosmetiske produkter i denne kategori er Benefit Gimme Brow. Værktøjet koster 1830 rubler. Et lignende produkt er Make Me Brow Eyebrow fra Essence til 270 rubler. Begge produkter har en behagelig børste, fikserer hårene perfekt og giver øjenbrynene en mørkere skygge.

Gimme Brow Gel & Make Me Brow Eyebrow fra Essence
Gimme Brow Gel & Make Me Brow Eyebrow fra Essence

Essence Gimme Brow Gel og Make Me Brow Eyebrow fikserer perfekt hår og giver brynene en mørkere skygge.

BB creme

Et af de bedste fundamenter er Double Wear af Estée Lauder. Produktet har en vægtløs tekstur, indeholder vitamin C og E i dets sammensætning og har også en SPF-faktor (10). Den omtrentlige pris for produktet er 4000 rubler. Du kan udskifte produktet med Dream Satin BB af Maybelline. En sådan creme koster kun 383 rubler, indeholder vitamin A og B i sammensætningen, har en SPF-faktor (30), skaber ikke en filmeffekt, er let at påføre og bliver ikke gul.

Double Wear Foundation Creams af Estée Lauder og Dream Satin BB af Maybelline
Double Wear Foundation Creams af Estée Lauder og Dream Satin BB af Maybelline

Double Wear af Estée Lauder og Dream Satin BB af Maybelline er meget forskellige i pris, men ens i virkeligheden

Pomade

Moden til matte læbestifter forsvinder gradvist, men nogle piger har dette kosmetiske produkt for evigt afgjort i deres punge. Joli Rouge Velvet fra Clarins betragtes som et godt produkt i denne kategori. Læbestift giver ikke kun læberne en langvarig skygge, men nærer dem også. Produktet koster 2350 rubler. En god erstatning for produktet ville være Color Riche fra L'Oreal Paris. Denne læbestift koster kun 399 rubler, mens den fugter huden perfekt og næsten ikke mærkes på læberne.

Joli Rouge Velvet læbestifter fra Clarins og Color Riche fra L'Oreal Paris
Joli Rouge Velvet læbestifter fra Clarins og Color Riche fra L'Oreal Paris

Joli Rouge Velvet af Clarins og Color Riche fra L'Oreal Paris er gode matte læbestifter

Topcoat til manicure

Et af de bedste produkter i denne kategori er CND VINYLUX Top Coat. Værktøjet skaber en blank effekt og forlænger manikurens slidperiode. Produktet koster 720 rubler. Et alternativ til produktet er Oriflame ONE lakbasis og blank 2 i 1 finish. Produktet tørrer øjeblikkeligt og gør neglene glatte og jævne. Værktøjet koster 400 rubler.

CND VINYLUX Topcoat Manicure og Oriflame ONE 2 i 1 lak og blank base
CND VINYLUX Topcoat Manicure og Oriflame ONE 2 i 1 lak og blank base

CND VINYLUX Top Coat og Oriflame ONE Polish Base og Gloss 2 i 1 forlænger slid på neglelak

Min ven Olya er en manikyrmester. Hun er velbevandret i neglelak, inklusive topcoating. Olya købte produkter til forskellige priser til sit arbejde, eksperimenterede meget. Hun prøvede for nylig Oriflames “ONE” lakbase og blank 2 i 1 finish. Han siger, at værktøjet er meget godt og perfekt udfører dets funktioner. Selvfølgelig foretrækker hun i sit arbejde at bruge dyrere produkter, fordi hun er professionel og tager penge for det. Men til hjemmebrug rådgiver hun ofte piger om dette meget middel.

Øjenpletter

Næsten hver pige har pletter under øjnene i dag. Det er dette produkt, der hjælper med at rydde op i udseendet om morgenen. Gode pletter er Benefiance Wrinkle24Resist, Shiseido's Eye Mask. Produktet behandler hævelser, mørke rande og ujævn hudtone med succes. Men et sådant produkt koster 5.999 rubler i pakken - 24 patches (til hver applikation skal du bruge 2). En erstatning kan være Purederm's Collagen Eye Zone Mask. Sådanne lapper koster kun 167 rubler i en pakke med 30 stykker. Den største forskel mellem den billige analog er en svag foryngelseseffekt, ellers er produkterne meget ens.

Benefiance Wrinkle24Resist, Shiseido Eye Mask og Purederm Collagen Eye Zone Mask
Benefiance Wrinkle24Resist, Shiseido Eye Mask og Purederm Collagen Eye Zone Mask

Benefiance Wrinkle24Resist, Shiseido Eye Mask og Purederm Collagen Eye Zone Mask har meget forskellige omkostninger, men giver næsten den samme effekt.

Daglig creme

Et af de populære kosmetiske produkter i denne kategori er Loccitane's Shea Light Comfort Facial Cream. Produktet nærer, fugter og genopretter huden perfekt. Produktet koster 2890 rubler. Elixir Jeunesse Day Cream af Yves Rocher kan være et alternativ til et dyrt produkt. Et sådant produkt klarer også opgaven med at fugte og pleje huden og koster næsten 2 gange mindre - 1.590 rubler.

Loccitane Shea Comfort ansigtscreme og Yves Rocher Elixir Jeunesse dagcreme
Loccitane Shea Comfort ansigtscreme og Yves Rocher Elixir Jeunesse dagcreme

Loccitane Shea Comfort Cream og Yves Rocher Elixir Jeunesse Day Cream er fremragende til at fugte og pleje huden.

Ansigtsmasker

Arkmasker er en hurtig måde at rydde op på din hud på. Et godt produkt i denne kategori er WOW Mask fra Hyalual. Masken gendanner og fugter huden og udjævner dens farve. Et sådant produkt koster 1.070 rubler. Bon Voyage Agiotage fra L'Etoile kan være en erstatning for en dyr maske. Huden efter den er blød, fugtig og jævn. Produktet koster kun 149 rubler.

WOW Mask af Hyalual og Bon Voyage Agiotage af L'Etoile
WOW Mask af Hyalual og Bon Voyage Agiotage af L'Etoile

WOW Mask fra Hyalual og Bon Voyage Agiotage fra L'Etoile fugter huden og udjævner sin tone

Du behøver ikke bruge dyre skønhedsprodukter for at se attraktive ud. De fleste luksusprodukter har billigere kolleger, ofte ikke ringere end dem i effektivitet. Det vigtigste er at vælge de rigtige produkter til dig selv og bruge dem korrekt.

Anbefalede: