Indholdsfortegnelse:

Interessante Fakta Om Filmen "Irony Of Fate, Or Enjoy Your Bath!"
Interessante Fakta Om Filmen "Irony Of Fate, Or Enjoy Your Bath!"

Video: Interessante Fakta Om Filmen "Irony Of Fate, Or Enjoy Your Bath!"

Video: Interessante Fakta Om Filmen
Video: My Review: The Irony of Fate or Enjoy your Bath / Моя Рецензия: Ирония Судьбы или С лёгким паром 2024, Kan
Anonim

Var Lukashins verdensmor en hjemløs person og andre fakta om filmen "Skæbnes ironi, eller nyd dit bad!"

Image
Image

Filmen om Eugens nytårseventyr er blevet virkelig kult. Det har været set i mange år, diskuteret begivenheder og hver gang bemærket noget nyt. Der er nogle fakta, som ikke alle seere lægger mærke til.

Hvem har skylden for afsked med Galya

I begyndelsen af filmen har hovedpersonen en kæreste, som han skal fejre nytår med. Men på grund af lavinen af begivenheder, der har fundet sted, skændes de.

Men der er en anden grund til sammenbruddet: Lukashins verdensmor. Hun skubber ubevidst sin søn, der skal fejre ferien med sin elskede, til at gå til badhuset med venner.

Kvinden gætter på, hvordan sådanne ture slutter, men på trods af dette siger hun: "Det vil ikke være dårligt, hvis du møder nytåret rent."

Da Zhenya vender hjem, spørger hans mor ham om, hvad der skete, herunder at spørge, hvor Galya er. Hun vidste udmærket, hvor hendes søn gik, men af en eller anden grund fortalte hun ikke den fremtidige svigerdatter om at gå til badehuset og tale med venner.

Alt dette antyder, at moderen ikke ønskede, at hendes søn skullete sig med Galochka.

Hvilke Katanyans skulle til Zhenya og Galya

Image
Image

Hovedpersonerne planlagde at fejre nytår med venner, men filmen beskriver ikke, hvem de er. Faktisk var Vasily Vasilyevich Katanyan en klassekammerat til Eldar Ryazanov.

Omtalen af hans efternavn var en hilsen til en gammel ven. I det virkelige liv samlede berømte og berømte mennesker sig i Katanyan-huset: skuespillere, instruktører, forfattere. Det var svært at få en aftale og blev betragtet som en stor succes.

Lidt mystik

Image
Image

Før han begynder sine eventyr, laver Lukashin flittigt ansigter foran spejlet. Det er velkendt, at denne vare er magisk. Med sin hjælp endte mange helte fra eventyr og film i andre verdener eller bevægede sig i tide.

Zhenya befinder sig ganske roligt i en andens lejlighed, hvilket minder meget om hans beboelsesrum. Han tager let bruden væk fra brudgommen og går tør ud af vandet. Og med daggry, forsvinder han som alle onde ånder …

Anbefalede: