Indholdsfortegnelse:

5 Ruller Pandekager, Lavash Og Andre Enkle Produkter
5 Ruller Pandekager, Lavash Og Andre Enkle Produkter

Video: 5 Ruller Pandekager, Lavash Og Andre Enkle Produkter

Video: 5 Ruller Pandekager, Lavash Og Andre Enkle Produkter
Video: 2021 Dag 277 Samtale med mormor på Jordbærpikene 2024, Kan
Anonim

5 ruller "på russisk" fra enkle produkter

Image
Image

Eksotiske japanske ruller er fast forankret i vores menu og blev endda lidt kedelige. Ved hjælp af deres madlavningsprincip og serveringsstil kan du komme med lige så velsmagende retter fra traditionelle produkter til os. På grund af enkelheden i opskrifterne kan "russiske" ruller tilberedes selv hver dag, og skønheden i det opnåede resultat gør dem værdige til enhver ferie.

Kartoffel- og sildruller

Image
Image

Dette er den originale version af den elskede, men allerede kedelige "pels". Ud over mad til madlavning har du brug for folie og en sushi-matte af bambus. Skræl og kog kartoflerne, lav en tæt puré ud af den, kølig.

Vi pakker tæppet ind med folie og fordeler puréen i et jævnt tyndt lag. Sæt strimler med kogte rødbeder og gulerødder, et hakket kyllingæg på kanten. Tilsæt mayonnaise og en stribe sildfilet ovenpå. Vi ruller alt i en rulle og skærer med en skarp kniv. Læg tynde skiver sild og løgringe oven på ruller. Eventuelt kan du dekorere skålen med dild eller persille.

Pandekage ruller

Image
Image

Hvis den forrige skål sikkert kan serveres til nytår, bliver lyse pandekageruller den vigtigste dekoration af Maslenitsa. Til fyldningen kan du bruge let saltet laks eller anden rød fisk. Vi har også brug for blød flødeost, creme fraiche og avocado, som eventuelt kan erstattes med frisk agurk.

Vi ælter og bager tynde pandekager i henhold til enhver opskrift, du kan lide. Skær laks og avocado i tynde strimler, og tilsæt et par spiseskefulde creme fraiche til osten. Smør pandekagen med en ost-creme fraiche og drys med hakkede urter. Læg et par strimler laks og avocado på kanten. Vi pakker det i en rulle.

For at ruller skal være godt skåret, skal du sætte skålen i køleskabet i 1-1,5 timer. Skær derefter rullen i stykker, der er 3 cm høje, med en skarp kniv og læg den smukt på en tallerken.

Lavash ruller

Image
Image

For ikke at narre med pandekager kan du lave tynde pitaboller. Til påfyldningen har du brug for krabbepinde, kogte æg, hård ost og friske urter. Smør et firkantet ark pitabrød med mayonnaise og hvidløg, hakket med en presse. Hak krabbepindene fint og spred dem i en bred strimmel på kanten af lavashet - den skal indtage en fjerdedel af arket.

Læg den anden strimmel ud af finhakket eller revet æg, den tredje fra hakkede urter og den fjerde fra revet ost. Læg det andet ark lavash ovenpå, smurt med mayonnaise og hvidløg. I dette tilfælde skal "mayonnaise" -siden dække påfyldningen.

Tryk forsigtigt det øverste ark ned med vores håndflader, og rul derefter alt i en rulle og pakk det ind i folie. For at få rullen til at fryse og suge godt, skal du placere den i køleskabet i et par timer. Over tid tager vi det ud, folder det ud og skærer det med en skarp kniv i stykker, der er 2 cm høje.

Agurkeruller

Image
Image

Miniature friske agurkeruller bliver en original sommer-snack. Til fyldningen tager vi krabbepinde, kogte æg, forarbejdet ost, urter og mayonnaise. Vi vælger tykkere agurker, men ikke gamle, og skærer dem i længden i tynde skiver. Slib æg, krabbepinde og ost, tilsæt fint hakkede urter og krydre med mayonnaise.

Læg den resulterende salat på kanten af agurkstrimlen, og fold rullen forsigtigt. For at rette det hugger vi det af med en spyd eller et tandstikker. Læg ruller på en tallerken. Hvis du ønsker det, kan du lægge citroncirkler i bunden af skålen.

Ruller i bacon

Image
Image

En interessant mulighed for varme ruller. Vi har brug for nori-ark, ris, baconskiver, kogt tunge, sennep og syltet agurk. Vi bruger kartoffel eller majsstivelse til forsøg

Kog risen og spred den i et tyndt lag på nori-arket, komprimer godt. Spred en firkant baconstrimler på tæppet og dæk det med et kogt ark nori med ris (rissiden er på baconet). Dette trin kræver fingerfærdighed for at forhindre, at risen falder af i processen.

Alternativt kan du først sprede bacon, dække det med nori og derefter sprede risen. Resultatet er to varianter af ruller, men sprød bacon vil altid være på toppen.

Vi træder tilbage fra kanten af emnet et par centimeter og lægger strimler med kogt tunge og syltet agurk, tilsæt lidt sennep. Drej en stor rulle og brød den i stivelse. Steg let i vegetabilsk olie på alle sider. Server straks - varmt med en gyldenbrun skorpe.

Anbefalede: