Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Det Bliver Dårligt I Kirken - Svar Fra Præster
Hvorfor Det Bliver Dårligt I Kirken - Svar Fra Præster

Video: Hvorfor Det Bliver Dårligt I Kirken - Svar Fra Præster

Video: Hvorfor Det Bliver Dårligt I Kirken - Svar Fra Præster
Video: Hvad vil det sige at være præst 2024, Kan
Anonim

Hvorfor bliver kirken dårlig: banal tøshed eller dårlige tanker?

c
c

Meget ofte er der mennesker, der klager over, at de har det dårligt i kirken. Mens de er i templet, begynder de at føle sig svimmel, hovedpine, mørke i øjnene og andre lidelser. Hvad kan være årsagen til denne utilpashed? Dette spørgsmål skal overvejes fra to hold: fysiologisk og religiøs.

Fysiologisk synspunkt

Ofte har folk det dårligt i kirken på grund af deres uforberedelse, de går sandsynligvis ikke så ofte i kirken, så de føler sig utilpas. Der er flere fysiologiske grunde, der kan forårsage ubehag.

Stort antal mennesker indendørs

Som regel deltager et stort antal mennesker i gudstjenester. Ofte har kirken ikke et stort rum til sognebørn, så det kan være ret overfyldt og indelukket inde i kirken. Lugten af røgelse, svagt lys og mange stearinlys forværrer situationen. Denne situation bidrager til udseendet af svaghed, svimmelhed og besvimelse, hvilket igen indikerer mangel på ilt i kroppen.

Lang service

I ortodokse kirker skal du som regel være på dine fødder i hele tjenesteperioden. Nogle gudstjenester kan vare i timevis, så det er ikke overraskende, at tilbedere bliver trætte og begynder at føle sig utilpas.

Sognebørn ved gudstjenesten i templet
Sognebørn ved gudstjenesten i templet

Trætte ben - sid på en bænk, for det er, som de siger, bedre at sidde mens du tænker på bøn end at stå - om dine ben

Øget følsomhed

Ofte skyldes en forringelse af trivsel det faktum, at en person kan være alt for følelsesladet. Hjertelig læsning af bønner fra præsten, chants, helgenes ansigter på ikoner, andres følelser, ilden fra stearinlys - alt dette påvirker i høj grad en persons følelsesmæssige tilstand. Hvis en sognebarns psyke er ustabil, kan han føle sig utilpas, mens han er i kirken.

Præsternes udtalelse

Kirkens ledere nævner oftest tre grunde til, at en person kan føle sig dårlig i templet.

Djævelen

Præsterne mener, at onde ånder kan forårsage sygdom i templet. Dæmoner ønsker ikke, at en person skal gå i kirken, blive renset for synder og kommunisere med Gud, derfor prøver de på nogen måde at "tage" sognebørn væk fra templet.

Tårer af kærlighed

Det sker således, at når man er i kirken, føler en person rystelser i lemmerne, gåsehud, "løber" på huden såvel som ønsket om at græde. Denne tilstand kan ikke tages under kontrol på nogen måde. Præsterne kalder dette fænomen "kærlighedstårer" og råder til ikke at holde sig tilbage.

Pige i kirken
Pige i kirken

Når man bliver spurgt, hvorfor kirken bliver dårlig, er præstenes svar næsten de samme: fordi vi ikke er sognebørn, som det burde være, men besøgende - vi kommer meget sjældent i kirken

Andre præster forsikrer, at tårer kan strømme af sig selv, fordi en persons sjæl længes efter Gud og ønsker omvendelse. Denne situation kræver hyppigere besøg i templet, kommunion og åndelig renselse.

Besættelse

Mange præster er enige om, at hvis en person føler sig dårlig i en kirke, betyder det, at han er besat. Dette betyder slet ikke, at en dæmon har infiltreret sognebar, fordi der er mange andre besættelser, især beruselse, stofmisbrug, stolthed og andre.

Video: hvorfor det bliver dårligt i kirken - præstens svar

Der er mange grunde til, at en person bliver syg i templet. De er rodfæstet i både menneskelig fysiologi og den åndelige tilstand hos hver sognebarn. Det er ikke skræmmende, hvis du føler dig utilpas, mens du deltager i en tjeneste med et stort antal mennesker, men hvis du har oplevet en forringelse af trivsel i et tomt tempel, skal du tænke over dit liv.

Anbefalede: