Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Du Ikke Kan Sige "godt Helbred", Inklusive Efter At Have Spist
Hvorfor Du Ikke Kan Sige "godt Helbred", Inklusive Efter At Have Spist

Video: Hvorfor Du Ikke Kan Sige "godt Helbred", Inklusive Efter At Have Spist

Video: Hvorfor Du Ikke Kan Sige
Video: Hvorfor kan du ikke sige sætningen "godt helbred" 2024, April
Anonim

Hvorfor kan du ikke sige "godt helbred"

og
og

Ikke mange mennesker ved, at hvert talte ord har en særlig energi, der kan påvirke en persons liv positivt eller negativt. Meget ofte som svar på en taknemmelig "tak" hører vi sætningen "godt helbred." Det viser sig, at det ikke er sikkert at udtale denne sætning.

Tegn og overtro om sætningen "sundhed"

Udtrykket "godt helbred" udtages med et ønske om godt helbred, for tilladelse til enhver handling eller som et synonym for ordet "tak". Når vi udtaler denne sætning, sætter vi oftest nøjagtigt ønsket om sundhed til samtalepartneren. Hvor vil dette helbred komme fra? Det sker således, at det er dit eget helbred, du skal dele. Når man siger "til helbredet", giver en person frivilligt sit helbred til en anden.

Også i daglig tale bruges "na" ofte som "tage", dvs. udtrykket "til helbred" får en anden betydning: "tag sundhed." Det vil sige, at højttaleren igen opgiver sit helbred.

Drengen giver pigen slik
Drengen giver pigen slik

Selvfølgelig, hvis du siger "godt helbred" til en elsket, der ønsker dig godt, så vil der sandsynligvis ikke ske noget dårligt.

En anden grund til, at det ikke tilrådes at sige sætningen "godt helbred" er, at sådanne ord kan jinxe en person. Det vil sige, i dette tilfælde deler højttaleren ikke sit helbred, men tager det væk fra sin samtalepartner.

Sådan reagerer du korrekt på taknemmelighed

På trods af at der ikke er nogen logiske forklaringer på, hvorfor sætningen "godt helbred" ikke skal udtages, skal du stadig være opmærksom på rådet og undgå dette udtryk. Du kan erstatte det med det sædvanlige "venligst" eller brug udtrykket "i helbred".

De ord, vi taler, har deres egen energi, så du skal altid overvåge din tale. Ved hjælp af de rigtige udtryk kan du isolere dig selv fra forskellige problemer og fejl.

Anbefalede: