Indholdsfortegnelse:

5 Enkle Og Solide Pølseretter
5 Enkle Og Solide Pølseretter

Video: 5 Enkle Og Solide Pølseretter

Video: 5 Enkle Og Solide Pølseretter
Video: Æbleskiver - amerikanske pandekager - pandekage lagkage 2024, Kan
Anonim

Enkel og tilfredsstillende: 5 retter med pølser til en lækker middag for hele familien

Image
Image

Mange menneskers evige hovedpine er, hvad man skal lave mad til middag, så den er velsmagende, hurtig og tilfredsstillende. Og af en eller anden grund husker kun få mennesker et så alsidigt og overkommeligt produkt som pølser. Men du kan spise dem ikke kun med en bid pasta, men også forberede interessante, nærende og ukomplicerede retter fra dem.

Stegte æg med tomater og urter

Image
Image

For at forberede den første middag, skal du bruge: 3 pølser, 2 tomater, 4 æg, granuleret hvidløg, salt, persille, vegetabilsk olie.

Skær pølserne i terninger, steg dem i vegetabilsk olie, indtil de er gyldenbrune. Hak tomatene så små som muligt og tilsæt til pølserne. Hæld den granulerede hvidløg der efter smag. Bland alt og steg indtil tomaterne blødgør.

Nu er det tid til den vigtigste ingrediens - æg. Del dem i en stegepande og rør, indtil de er glatte. Salt, tilsæt persille, hakket på forhånd. Vend æggene efter et minut og kog i endnu et minut. Kan serveres ved bordet.

Tomat- og ostesalat

Image
Image

Nødvendige ingredienser: 3 pølser, 3 tomater, 100 gram ost, 0,5 løg, 1,5 spsk mayonnaise, salt.

Skær tomater i terninger, pølser i skiver, kombiner disse produkter i en beholder. Skræl løg og skær det i halve. Skær den ene halvdel i halvringe og tilsæt til tomaterne og pølserne. Osten skal også hakkes i terninger og tilsættes til den samlede blanding. Salt, krydre med mayonnaise, bland grundigt. Velsmagende, tilfredsstillende, simpelt!

Gryderet med makaroni og ost

Image
Image

Sæt først 250 gram pasta til madlavning. Mens de koger, hæld 500 ml mælk i en gryde, tilsæt 60 gram hakket smør og 4 spiseskefulde mel til den. Omrør indtil glat, tag det i brand.

Kog blandingen under omrøring, indtil creme fraiche er tyk, og fjern den derefter fra varmen. Riv osten på et groft rivejern og tilsæt saltet til blandingen. Skær pølserne i cirkler. Når pastaen er færdig, skal du placere den i en bageplade (husk at smøre den) sammen med pølser og sauce. Drys med ost ovenpå. Bages i 20 minutter ved 120 grader.

Hvidløgssauce med tomatpuré

Image
Image

Forbered først de nødvendige produkter: 4 pølser, 3 løg, 150 gram creme fraiche, 3 spiseskefulde tomatpasta, 2 glas vand, salt, sukker, krydderier efter smag.

Skær løg i halve ringe, steg i vegetabilsk olie. Tilsæt pølser skåret i skiver til det, rør og steg i 2-3 minutter. Hæld nu tomatpuréen i denne blanding og lad den simre i yderligere 5-10 minutter, tilsæt derefter de resterende ingredienser, og lad sovsene koge de næste 5-10 minutter. Fadet kan serveres for eksempel med pasta til bordet.

Suppe med kartofler og ærter

Image
Image

Og den sidste opskrift i dag. Du har brug for 2 kartofler, 1 gulerod, 1 løg, 80 gram ærter i dåse, 3 pølser, spaghetti, laurbærblade, salt, krydderier, vegetabilsk olie. Vask grøntsagerne, skær kartoflerne og gulerødderne i terninger, pølserne - i skiver, løgene - så små som muligt.

Hæld vand i en gryde, vent på, at det koger, og læg kartofler og pølser derinde. Efter et par minutter tilsættes gulerødderne og koges i 5-10 minutter. I mellemtiden steg løgene i vegetabilsk olie, indtil de er gyldenbrune, og føj dem til suppen, smid ærterne der. Sæt med salt, og lad suppen simre i yderligere 7 minutter. Derefter kan du slukke for ilden og invitere alle til bordet.

Disse enkle retter lavet af de mest almindelige produkter kan behage hele familien ved middagen.

Anbefalede: