Indholdsfortegnelse:

De Smukkeste Russiske Navne Ifølge Udlændinge: Top 10
De Smukkeste Russiske Navne Ifølge Udlændinge: Top 10

Video: De Smukkeste Russiske Navne Ifølge Udlændinge: Top 10

Video: De Smukkeste Russiske Navne Ifølge Udlændinge: Top 10
Video: ШАНСОН ДЛЯ ЛЮБИМЫХ 2 - Душевные песни о любви 2024, April
Anonim

De smukkeste russiske navne ifølge udlændinge

russiske kostumer
russiske kostumer

Gradvist bliver kulturer i forskellige lande tættere på hinanden. For ikke så længe siden lånte vores land aktivt noget fra vestlige stater, men i dag tager den fremmede verden også noget attraktivt fra Rusland. Således vinder russiske navne popularitet i udlandet. Disse ti russiske navne betragtes som de smukkeste blandt udlændinge og har den største efterspørgsel.

Evgeniya

Vesten foretrækker kun den kvindelige version af navnet, den mandlige version har slet ikke slået rod i udlandet. Populariteten af denne navneform skyldes udlændingernes tillid til, at navnet Eugene lyder fabelagtigt og på en særlig måde mystisk.

Anatoly

I Europa kan du nemt finde en dreng ved navn Anatoly. Flere og flere udenlandske forældre vælger dette russiske navn til deres sønner. Det er vanskeligt at forklare en sådan efterspørgsel efter dette navn i udlandet, men der er det blevet en slags mainstream at kalde deres sønner Anatolias.

Leonid

I vores land er navnet Leonid i god efterspørgsel, og i de senere år er denne navneform blevet populær i fremmede lande. Fænomenet med en sådan popularitet af navnet Leonidas er ikke let at forklare, måske er udlændinge tiltrukket af det faktum, at den berømte spartanske konge havde et sådant navn.

Optaget fra filmen "300 Spartans"
Optaget fra filmen "300 Spartans"

Formentlig fik navnet Leonid popularitet i udlandet efter frigivelsen af filmen "300 Spartans"

Agnes

I Rusland er det ret vanskeligt at møde en pige ved navn Agnes, mens i andre stater betragtes dette navn som ganske attraktivt. Forældre vælger et sådant navn til deres døtre for at understrege deres ejendommelighed og ulighed med andre børn.

Zinaida

I Rusland har navnet Zinaida længe mistet sin popularitet, mens udlændinge så noget attraktivt i denne navneform.

Ruslan

Det gamle mandlige russiske navn Ruslan er stadig efterspurgt i vores land, og nu erobrer det også vestlige stater. Navneformens popularitet er forbundet med den voksende interesse for russisk litteratur, især for værkerne fra S. Pushkin.

Illustration til Pushkins digt "Ruslan og Lyudmila"
Illustration til Pushkins digt "Ruslan og Lyudmila"

Ruslan er hovedpersonen i digtet af A. Pushkin "Ruslan og Lyudmila"

Ludmila

Et andet navn fra russisk litteratur - Lyudmila - er også efterspurgt i den vestlige verden. Kravet om dette kvindelige navn er også begrundet i dets betydning: "sødt for mennesker." Hvilken forælder ønsker ikke, at deres barn skal blive elsket af andre?

Yulia

Det kvindelige navn Julia er blevet populær blandt udlændinge på grund af hendes udtale. De fleste russiske navne er ret vanskelige at udtale for en beboer i andre lande, mens navnet Julia udtages enkelt og lyder behageligt.

Kolya

I vores land er Kolya en forkortet version af navnet Nikolai. Udenlandske borgere kunne slet ikke lide den fulde version af navnet, men dets korte form har fået en hel del popularitet.

Ilya

Ilya er et andet navn, der er let at udtale af modersmål på ethvert sprog. Denne blød klingende navneform giver drengeforældre mulighed for at skelne deres søn blandt deres jævnaldrende, tilføje lidt eksotisk til ham.

Russiske navne vinder mere og mere popularitet i udlandet. Forældre, der kalder deres børn ved vores navne, prøver at hjælpe deres barn med at skille sig ud fra mængden, få lidt unikhed.

Anbefalede: