Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Stiger Bh'en Og Trækker Sig Op Foran Og Bagpå, Hvad Skal Man Gøre
Hvorfor Stiger Bh'en Og Trækker Sig Op Foran Og Bagpå, Hvad Skal Man Gøre

Video: Hvorfor Stiger Bh'en Og Trækker Sig Op Foran Og Bagpå, Hvad Skal Man Gøre

Video: Hvorfor Stiger Bh'en Og Trækker Sig Op Foran Og Bagpå, Hvad Skal Man Gøre
Video: Красивая летняя женская кофточка с очень интересным дизайном рукава! Вяжем спицами. Часть 1. 2024, Kan
Anonim

Hvorfor løfter og bøjer min bh konstant?

pige med bh'er
pige med bh'er

Når en bh passer godt, føler en kvinde sig komfortabel og selvsikker. Der er dog tidspunkter, hvor du kunne lide modellen, når du købte lingeri, alt var fint under montering, og når du bruger det, opstår der et problem - bh'en trækkes op. Det kan løftes både på brystet og på ryggen, hvilket gør kvinder ubehagelige. Alle stiller straks spørgsmålet - kan problemet løses eller intet hjælper i denne situation?

Hvorfor trækker bh'en op

Det er muligt at sige, at bh'en på ryggen løftes op, hvis bh-bæltet på bagsiden straks efter købet eller over tid begyndte at stige til skulderbladene. Det er meget let at identificere dette problem. Se på, hvordan bh-bæltet er placeret - hvis det er vandret, så passer bh'en godt, men hvis den ligner en omvendt U, er der et problem. På grund af dette oplever en kvinde ikke kun ubehag, men bliver også ejer af uæstetiske folder på ryggen, og det vil sandsynligvis ikke behage nogen.

Årsagen til dette problem er enkel - du valgte en bh med et bælte, der ikke passer til din figur. Hvis kvinder med store bryster har en bh med et smalt bælte, vil det simpelthen ikke være i stand til at understøtte brystets vægt og vil begynde at rejse sig op. Den modsatte situation er også mulig - bæltet er for bredt og langt. I dette tilfælde vil bh'en ikke være fastgjort på kroppen og vil stige under brystets vægt.

BH med dårligt bælte
BH med dårligt bælte

BH-bæltet bør ikke gå op ad ryggen til skulderbladene

BH'en kan løftes ikke kun bagfra, men også forfra. I dette tilfælde udsættes den nedre del af brystet, og det kan mærkes selv gennem tøj. På grund af dette føler kvinder konstant trang til at rette deres bh. Der er to grunde til dette problem. Den første årsag er et meget bredt bælte, der ikke passer tæt til kroppen. Den anden grund er den forkerte kopstørrelse.

BH løftet op på mit bryst
BH løftet op på mit bryst

BH'en stiger foran på grund af for stort bælte eller upassende kopper

Er det muligt at løse dette problem

Hvis din bh trækkes op foran eller bagpå, skal den justeres:

  • Hvis dit bælte stiger på ryggen, og kopperne hænger sammen, skal du knap din bh strammere.
  • Hvis bh'en sidder godt foran, og bæltet trækkes op bagpå, skal du bare løsne stropperne. Det samme skal gøres, hvis bh'en løftes over brystet.

Disse tip hjælper ikke i alle tilfælde. Derfor er den eneste korrekte løsning på dette problem det korrekte valg af bh.

For at forhindre, at bh'en trækker sig op på ryggen i fremtiden, skal du være opmærksom på følgende punkter, når du køber:

  • bæltet på bagsiden skal være strengt vandret. Når du prøver, løft dine hænder og sørg for, at bæltet er lige i denne position;
  • Når du prøver, skal du fastgøre bh'en med de yderste kroge. Dette skyldes det faktum, at bæltet strækker sig under slidprocessen, og så vil andre kroge være nyttige;
  • Hvis du har kurvede bryster, så køb bh'er med et bredt bælte, der har mindst tre rækker kroge.
BH med det rigtige bælte
BH med det rigtige bælte

BH-bæltet skal placeres strengt vandret

For at forhindre, at bh'en løfter på brystet, skal du vælge en model, hvis kopper passer perfekt til dine bryster, og den kommer ikke ud af dem. Bh-remmen under brystet skal være vandret. Løft armene i tilpasningsrummet, og sørg for, at bæltet passer godt til din krop og ikke løfter.

Den rigtige bh
Den rigtige bh

Brystet skal passe tæt mod bh-koppen

BH, der konstant hopper på ryggen og brystet, forhindrer en kvinde i at føle sig komfortabel og selvsikker. Hvis du allerede har købt den forkerte bh, er det ikke en kendsgerning, at justering af stropperne vil rette op på situationen. Derfor skal du være opmærksom på, at bh-bæltet er placeret vandret, når du køber, og brysterne kommer ikke ud af kopperne.

Anbefalede: