Indholdsfortegnelse:

5-stjernede Træer: Hvilken Berømthed Dekorerede Huset Lysest Til Nytår
5-stjernede Træer: Hvilken Berømthed Dekorerede Huset Lysest Til Nytår

Video: 5-stjernede Træer: Hvilken Berømthed Dekorerede Huset Lysest Til Nytår

Video: 5-stjernede Træer: Hvilken Berømthed Dekorerede Huset Lysest Til Nytår
Video: Torps Dinner Nytår 2020 2024, April
Anonim

5-stjernede træer: der lysere og bedst dekoreret huset til nytår

Image
Image

I december, ifølge traditionen, er juletræer dekoreret i russernes huse. "Stjerneboliger" er ingen undtagelse. I vores artikel - hvordan stjernerne i den russiske showbusiness dekorerede deres hjem til nytår.

Philip Kirkorov

Image
Image

Philip Kirokorov var en af de første, der kunne prale af den grønne skønhed. Dette er forståeligt: sangeren har to børn, der gerne vil skabe et nytårsstemning så hurtigt som muligt.

Dekorationen viste sig at være simpelthen magisk: træets højde ved Kirokorov er 3 meter. Ikke mindre imponerende er trapperne dekoreret med kranser til anden sal. Det ser bare fabelagtigt ud.

Oksana Samoilova

Image
Image

Oksana Samoilova bor sammen med sine børn i et stort hus, så hun har et sted at strejfe rundt. Hun har allerede formået at pynte nytårsskønheden, men indrømmer, at der sandsynligvis ikke vil være et træ i deres hus, men flere.

Ifølge stjernen på de sociale medier hjælper ingen hende også med at dekorere sit hus - hun skal bruge en trappestige. Dette skræmmer hende dog slet ikke.

Yana Rudkovskaya

Image
Image

For den berømte socialite og producent Yana Rudkovskaya var det udgående år meget begivenhedsrigt. Hovedbegivenheden er fødslen af en søn, hvor al hendes opmærksomhed nu er koncentreret.

Huset er dekoreret i en minimalistisk stil, og feriens hovedattribut, juletræet, er lavet i nøgne farver. Designere fra et velkendt studie hjalp Yana med dekorationen.

Ksenia Borodina

Image
Image

Ksyusha Borodina nærmede sig meget ansvarligt designet til huset til nytår og inviterede dekoratører. De pyntede adskillige grantræer i hendes stue på én gang, dryssede dem med kunstig sne og placerede hvide kunstige ugler rundt om huset.

Ksenia købte også dyre antikke stiliserede dekorationsgenstande og supplerede dekoratørernes arbejde.

Anastasia Volochkova

Image
Image

Den russiske ex-ballerina vendte for nylig tilbage fra varme lande, men har allerede formået at genopbygge og er klar til at møde det nye år.

Anastasia gør alt i stor skala: hendes juletræ er 4 meter højt, dekoreret i gyldne farver, og figurer af fugle, blomster, yderligere juletræsgrene blev brugt som dekorationer. Et andet bemærkelsesværdigt element i nytårsdekorationer er berømthedens initialer nær juletræet og pejsen.

Anbefalede: