Indholdsfortegnelse:

Philip Kirkorovs Hund Og Andre Kæledyr Fra Kongen Af den Russiske Scene
Philip Kirkorovs Hund Og Andre Kæledyr Fra Kongen Af den Russiske Scene

Video: Philip Kirkorovs Hund Og Andre Kæledyr Fra Kongen Af den Russiske Scene

Video: Philip Kirkorovs Hund Og Andre Kæledyr Fra Kongen Af den Russiske Scene
Video: Billeder af Hunde 2024, Kan
Anonim

Livet er ikke det samme uden en hund: Philip Kirkorov og hans stjernekæledyr

Kirkorov og hunden
Kirkorov og hunden

Philip Kirkorov er en enestående og velkendt personlighed i den russiske showbusiness. Men få mennesker er klar over, at scenens konge trækker vejret ujævnt mod hundene. Mere end et kæledyr har besøgt berømthedens hus, og hver af dem var elsket og vigtig for sangeren.

Philip Kirkorov - russisk popstjerne

Philip Kirkorov er en enestående personlighed ikke kun i russisk showbusiness, men også i ukrainske og moldoviske. Hans talent er ubegrænset. Han er kendt som sanger, skuespiller og komponist. I mere end 30 år har popkongen erobret fansens hjerter med sine musikalske hits såvel som sine filmroller.

Så Philip Kirkorov blev tildelt følgende titler:

  • Folkets kunstner i Rusland;
  • Folkets kunstner i Ukraine;
  • Folkets kunstner i Moldova.
Philip Kirkorov
Philip Kirkorov

Philip Kirkorov er en årlig vinder af prisen "Årets sang"

En gang var jeg heldig nok til at deltage i en koncert af Kirkorov kaldet "Show Ya". Det var virkelig et show med godt teknisk udstyr, fremragende musik og belysning. Alt var organiseret på et højt niveau. Ingen forelskelse eller skøre fans. Jeg blev især overrasket over akrobatiske stunts. Sangerens opførsel og hans måde at kommunikere med offentligheden på fortjener respekt og viser igen, at Philip fortjener titlen som konge på scenen.

Pop Singer's Star Pets

Philip Kirkorov har altid været kendetegnet ved en særlig holdning til dyr. Stjernens første kæledyr var en pekingese ved navn Backus. Men hunden havde et dårligt temperament, så stjernen måtte skilles med ham og give ham til venner.

Lidt senere gav Philip Alla Pugacheva (som han var gift med på det tidspunkt) en Jack Russell Terrier hvalp ved navn Pokemon. Kæledyret boede længe i ægtefællernes landsted i Istra og blev deres familiemedlem. Da Pokemon blev "gift" med en hund, dukkede hvalpe op. Stjerneparret besluttede at holde en hvalp ved navn Milo. Men "sønnen" og "faren" kunne ikke komme sammen på samme område og kæmpede konstant. Efter en anden hændelse, der skete foran Alla, blev Pokemon sendt til ægtefællernes lejlighed i Moskva.

Philip Kirkorov og Jack Russell Terrier hvalpe
Philip Kirkorov og Jack Russell Terrier hvalpe

Philip Kirkorov havde en hund ved navn Pokemon i lang tid, hvorfra afkom senere dukkede op

Indtil et stykke tid kunne stjernen ofte ses i selskab med Spitz Harry, som blev præsenteret for ham af fans.

Philip Kirkorov og Spitz Harry
Philip Kirkorov og Spitz Harry

Spitz kaldte Harry stjernen blev begavet af sine fans

En gave til arvingerne til scenens konge

I øjeblikket står der i Kirkorovs lejlighed i Moskva en walisisk Corgi-hund ved navn Lorenzo. Hvalpen er søn af Pims - hunden til socialisten Olga Slutsker. Lorenzo blev Alla Victorias fødselsdagsgave.

Martin, Philip Kirkorov og Lorenzo
Martin, Philip Kirkorov og Lorenzo

En hund ved navn Lorenzo blev præsenteret for familien Kirkorov af en gammel ven Olga Slutsker

Børn kan ikke lide sjælen i deres kæledyr. Og Philip er meget glad for hvalpen. Popkongen mener trods alt, at børn ikke kun skal give dyre gaver, men også følelser. Lorenzo gør et fremragende stykke arbejde med sin ledsagerfunktion og er let at træne.

Alla-Victoria strøg en hvalp
Alla-Victoria strøg en hvalp

Philip mener, at børn ikke kun skal gives dyre gaver, men også følelser

Kirkorov er en ret velhavende person, der kan give sine børn næsten alt, hvad de vil. Men en hund kan overskue enhver dyr gave. Når alt kommer til alt kan dette kæledyr blive en rigtig ven og endda et familiemedlem.

Anbefalede: