Indholdsfortegnelse:

Skuespillere I Serien Sultan Of My Heart: På Skærmen Og I Livet, Foto
Skuespillere I Serien Sultan Of My Heart: På Skærmen Og I Livet, Foto
Anonim

Stjernerne i serien "Sultan of my heart" på skærmen og i livet

Sultan og Anna
Sultan og Anna

I begyndelsen af 2019 blev den russisk-tyrkiske serie "The Sultan of My Heart" udgivet, som straks blev berømt og fik et stort antal positive anmeldelser. Den romantiske historie om en russisk pige og sultanen fascinerede millioner af seere, der var interesserede i skuespillernes liv. Vi besluttede også at se på stjernerne i denne populære serie.

Ali Ersan Duru

Ali dukkede op i form af den smukke sultan Mahmud II. Før sin hovedrolle modtog skuespilleren en økonomisk uddannelse, men tog et valg til fordel for en skuespilkarriere. Alis debutrolle fandt sted i filmen "Canakkale", men serien "The Sultan of My Heart" bragte ham succes og berømmelse. Fans er interesserede i detaljerne i skuespillerens personlige liv, men der er intet kendt om hende.

Ali Ersan Duru
Ali Ersan Duru

Rollen som Sultan Mahmud II bragte skuespilleren ægte berømmelse

Alexandra Nikiforova

Den vigtigste kvindelige rolle i serien gik til Alexandra Nikiforova. Skuespilleren har mange berømte roller, for eksempel i tv-serien "Godunov", "Anna-detektiv" og "Leningrad-46". Alexandra var gift med instruktøren Yevgeny Semyonov, men parret blev skilt. I øjeblikket giver pigen sig helt til sin karriere og opdrager sin datter.

Alexandra Nikiforova
Alexandra Nikiforova

Alexandra Nikiforova spillede den vigtigste kvindelige rolle i serien

Olesya Fattakhova

Olesya spillede rollen som Nadia i serien. Russiske seere kunne også se hende i tv-serien "Bring Back My Love", hvor pigen havde hovedrollen. Olesyas mand er den russiske skuespiller Roman Stepensky. Parret har en datter.

Olesya Fattakhova
Olesya Fattakhova

Olesya Fattakhova vises regelmæssigt i seriemelodramaer

Sophie Shutkina

Sophie i serien fik rollen som Tatiana, søster til en ingeniør fra Rusland. Tidligere var skuespilleren professionelt engageret i baldans - pigen har flere sejre i internationale konkurrencer. Den unge skuespillerinde blev populær efter sin rolle i den berømte tv-serie "Youth". Detaljerne i Sophies personlige liv er ukendte, men hun er bestemt ikke gift. Pigen hjælper hjemløse dyr, men den travle filmplan giver ikke pigen fritid.

Sophie Shutkina
Sophie Shutkina

Sophie Shutkina er kendt af russiske tv-seere for tv-serien "Youth"

Emel Cholgechen

I serien spillede Emel rollen som Esma the Sultan. Skuespilleren medvirkede aktivt i tyrkiske tv-serier, hendes rolle i tv-serien "Wide Family" bragte hendes popularitet. Emel Cholgechen er ikke gift, og hun foretrækker at bruge sin fritid med sin familie eller tegne.

Emel Cholgechen
Emel Cholgechen

Emel Cholgechen er aktivt involveret i tyrkiske tv-serier

Bedste Kokdemir

Derhjemme er Besta Kokdemir ikke kun kendt som skuespillerinde, men også som model. Pigen vågnede populært efter udgivelsen af serien "Pretty Little Liars". Skuespilleren daterede forfatteren Metin Hara, men parret brød sammen.

Bedste Kokdemir
Bedste Kokdemir

Bestte Kokdemir i Tyrkiet er mere sandsynligt kendt som model, ikke skuespillerinde

Ytyr Esen

I tv-serien spillede Ytyr Esen moderen til Esma-Sultan. Skuespillerens filmografi har ikke så mange værker - lidt over 20. Ytyrs tidligere mand er den tyrkiske instruktør Yavuz Tirgul. I ægteskab fødte skuespilleren en søn og en datter. Ytyr er en ivrig fan af fodboldklubben "Besiktas" og er observatør af holdets kampe.

Ytyr Esen
Ytyr Esen

Ytyr Esen begyndte sin karriere som model

Ayten Soikök

Ayten Soikök spillede rollen som Jevri Kalfa, en streng harem. Ayten debuterede i 1997. Indtil 2013 spillede skuespilleren aktivt i tyrkiske tv-serier, hvoraf de mest populære var Branded Roses og Symphony of Love. Intet er kendt om Aytens personlige liv.

Ayten Soikök
Ayten Soikök

Ayten Soikok har kun 15 film i sin filmografi

Ajelya Devrim Ilhan

Angela spillede Ashubija i serien, den anden kone til Mahmoud II. Pigen har ikke meget skuespiloplevelse - Ajelias filmografi tæller kun otte film. Skuespilleren beskytter omhyggeligt sit personlige liv, så hun deler ikke detaljer med journalister.

Ajelya Devrim Ilhan
Ajelya Devrim Ilhan

Ajelya Devrim Ilkhan kan ikke prale af stor biografoplevelse

Dmitry Shcherbina

Dmitry Shcherbina er en populær teater- og filmskuespiller. Han er bekendt med publikum med sine roller i filmene "The Young Lady" og "The Admiral". I den tyrkiske tv-serie spillede skuespilleren den russiske ambassadør.

Dmitry Shcherbina
Dmitry Shcherbina

Dmitry Shcherbina er en meget populær tv-serie skuespiller

Serien "Sultanen i mit hjerte" har herliggjort mange unge talentfulde skuespillere. Kritikere gav billedet positive vurderinger, men det vigtigste, som skaberne og stjernerne i serien kan være stolte af, er publikums kærlighed og deres ægte interesse for tyrkisk kultur.

Anbefalede: