Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Kan Du Ikke Sige Navnet På Barnet Før Fødslen
Hvorfor Kan Du Ikke Sige Navnet På Barnet Før Fødslen

Video: Hvorfor Kan Du Ikke Sige Navnet På Barnet Før Fødslen

Video: Hvorfor Kan Du Ikke Sige Navnet På Barnet Før Fødslen
Video: Ladybug og Chat Noir og deres børn. Eventyr om natten fra Marinette Miraculous 2024, April
Anonim

Sasha, Pasha eller Tolya: hvorfor du ikke kan sige navnet på barnet før fødslen

Baby
Baby

Et barns fødsel er en vigtig begivenhed for enhver familie, og enhver forælder ønsker ikke at skade deres baby, men tværtimod at give ham det bedste. Nogle styres ikke kun af anbefalinger fra læger og psykologer, men også af overtro. For eksempel betragtes det som farligt at sige et barns navn inden fødslen. Skal jeg tro på varselet?

Hvorfor kan du ikke sige navnet på barnet før fødslen

Esoterikere er sikre på, at et navn ikke kun er et sæt bogstaver, det har sin egen hellige betydning, er forbundet med sjælen og endda med skæbnen. Når du kender navnet på en person, kan du skabe næsten enhver magi med ham, for eksempel trylle eller forkæle. Det er sidstnævnte, som fremtidige forældre frygter.

Ifølge tegnene er det en slags beskyttelse mod ondskab at skjule et barns navn før fødslen. Troldmænd og onde ånder kan lægge en forbandelse på et ufødt barn, men uden at kende navnet kan dette ikke gøres. Naturligvis giver forventningsfulde forældre normalt sådanne oplysninger kun til de nærmeste, til ånder og ånder, der simpelthen kan høre din samtale.

Men er det virkelig umuligt at påføre skade efter fødslen af en baby? Selvfølgelig er det ikke sådan, men en anden magi virker her (skader pålægges oftere fotografier og personlige ejendele). Derudover, selvom energien hos en nyfødt er ret svag, er den stadig stærkere end energien fra et barn, der lever i moderens mave.

Hekseri
Hekseri

At kende navnet på det ufødte barn, en troldmand eller heks kan skade

Oprindelsen vil tage

Selv i gamle tider forsøgte folk at skjule deres rigtige navne for at beskytte sig mod onde kræfter. I Rusland opfandt de for eksempel ofte et falsk navn, der blev brugt i stedet for det rigtige, der blev givet ved dåben. Der er også en tradition forbundet med navngivning af slægtninge. For mange århundreder siden begyndte familiemedlemmer at kalde hinanden "mand", "kone", "far" i stedet for et personligt navn. Det er muligt, at dette blev gjort af frygt for skade.

Begrundelsen bag forbuddet

Selvom du ikke tror på varsler, skal du tænke et par gange, før du fortæller nogen om, hvad du vil navngive dit barn. Familien kan muligvis ikke lide navnet, hvilket kun vil medføre unødvendige skandaler og bekymringer, som en gravid kvinde ikke har brug for. Derudover er det ikke ualmindeligt, at fremtidige forældre først vælger et navn og derefter skifter mening, hvilket betyder, at de igen skal fortælle alle pårørende og lytte til kritik. Det kan virkelig være lettere at afsløre navnet efter fødslen og tage den endelige beslutning.

Gravid
Gravid

Undertiden fører offentliggørelsen af navnet til skænderier med slægtninge, som den gravide ikke har brug for

Ifølge tegnene kan onde kræfter kun skade et ufødt barn ved at kende hans navn, så det at skjule disse oplysninger er en slags beskyttelse. Derudover er det valgte navn ofte ikke godt lide af pårørende og bliver årsagen til skandaler, så det er ofte lettere at præsentere alle for en kendsgerning senere.

Anbefalede: