Indholdsfortegnelse:

Sådan Sluttede Serien My Fair Nanny: En Kort Beskrivelse Med Et Foto
Sådan Sluttede Serien My Fair Nanny: En Kort Beskrivelse Med Et Foto

Video: Sådan Sluttede Serien My Fair Nanny: En Kort Beskrivelse Med Et Foto

Video: Sådan Sluttede Serien My Fair Nanny: En Kort Beskrivelse Med Et Foto
Video: The Nanny | “My Fair Nanny” S1E3 (2/5) 2024, Kan
Anonim

"My Fair Nanny": hvordan den populære tv-serie sluttede

Min dejlige barnepige
Min dejlige barnepige

My Fair Nanny er et af de mest rentable projekter på STS TV-kanalen. Men ikke alle seere så det til slutningen, som det ofte sker. Lad os finde ud af, hvordan historien om Vika Prutkovskaya sluttede.

Hvordan min fair barnepige sluttede

My Fair Nanny er en tilpasning af den amerikanske sitcom Nanny, som også fortæller historien om en fattig landspige, der arbejder som barnepige, der til sidst gifter sig med sin chef. Den amerikanske version sluttede dog med et bryllup. Den russiske tv-serie besluttede ikke at stoppe der. Efter at have filmet seks årstider fra manuskriptet til den originale barnepige (med brylluppet i slutningen), begyndte de at skrive den næste, syvende.

Zhanna Arkadyevna og Konstantin
Zhanna Arkadyevna og Konstantin

Zhanna Arkadyevna har selvfølgelig svært ved at tage brylluppet mellem Vika og Maxim - den sidste episode af den sjette sæson

Den syvende sæson har en separat titel "Livet efter brylluppet." Han fortæller, som du måske gætter, om Victoria og Maxims fælles familieliv. Et par køber et hus på Rublevka og flytter der sammen med deres børn. Konstantin følger selvfølgelig familien.

Nyt hus
Nyt hus

Serien ændrede landskabet fuldstændigt - den gamle to-etagers lejlighed i Shatalin blev erstattet med et stort hus på Rublevka

Vika ændrer hurtigt sit image og manerer - du vil ikke længere se en simpel Mariupol-pige i den syvende sæson.

Vika og Maxim
Vika og Maxim

Selv efter brylluppet har Victoria og Maxim Shatalin tid til romantiske aftener

Børn vokser gradvist op, og hver af dem (inklusive den yngste, Ksyusha) begynder at gøre deres egen forretning, arbejde. Zhanna Arkadyevna fortsætter med at arbejde med Shatalin. Desuden er det værd at bemærke, at deres forhold til Vika efter brylluppet blev forbedret noget. Victorias mor, Lyubov Grigorievna, dør ifølge plottet af sygdom mellem begivenhederne i den sjette og syvende sæson. Hendes plads i serien blev overtaget af Victorias far, spillet af Alexander Filippenko. Men Baba Nadya forblev i serien - dog oftere i telefonsamtaler.

Alexander Filippenko som Vickis far
Alexander Filippenko som Vickis far

I de første seks sæsoner blev Victorias far omhyggeligt skjult bag kulisserne

Skaberne besluttede også at udvikle kærlighedslinjen mellem Jeanne og Constantine. I afsnit 170 indrømmer butleren over for Victoria, at han længe har været forelsket i Shatalins partner, og al hans drilleri er bare en slags flirter. Konstantin og Vika planlægger sammen at iscenesætte et stykke, der vil rejse butleren i Zhanna Arkadyevnas øjne, men produktionen mislykkes helt. Og så går butleren direkte til genstanden for sin kærlighed og tilbyder at gifte sig med ham. Den chokerede Jeanne lister over al mobning, som hun blev udsat for, men er stadig enig.

Den sidste episode kom ud 1. januar 2009 og blev kaldt "Love and Carry Sleighs". Victoria har længe ønsket et barn fra Maxim, men hun kan bare ikke blive gravid. De bedste læger var allerede involveret i sagen, men ringe mening. Parret rejser til et skisportssted, hvor de forsøger at flygte fra deres problemer. Serien slutter med gode nyheder - Victoria blev trods alt gravid.

De fleste seere er stadig overbeviste om, at afslutningen på hele serien skulle have været et bryllup. Men producenterne og skaberne af "My Fair Nanny" beordrede andet. Derfor har du mulighed for at se på Vickis liv efter alteret, hvis du ønsker det.

Anbefalede: