Indholdsfortegnelse:

Skuespillere Fra Tv-serien Secret Sign Dengang Og Nu: Fotos, Hvordan De ændrede Sig, Hvad De Gør
Skuespillere Fra Tv-serien Secret Sign Dengang Og Nu: Fotos, Hvordan De ændrede Sig, Hvad De Gør

Video: Skuespillere Fra Tv-serien Secret Sign Dengang Og Nu: Fotos, Hvordan De ændrede Sig, Hvad De Gør

Video: Skuespillere Fra Tv-serien Secret Sign Dengang Og Nu: Fotos, Hvordan De ændrede Sig, Hvad De Gør
Video: HVAD BETYDER NETFLIX SQUID -SPIL? 2024, April
Anonim

Hvordan skuespillerne i serien "Secret Sign" har ændret sig

Arthur Smolyaninov
Arthur Smolyaninov

Serien "Secret Sign" var populær i 2001. Så snart filmen blev frigivet, tiltrak den straks opmærksomheden fra et publikum med flere millioner. Nogle helte huskes den dag i dag. Mange mennesker spekulerer på, hvordan skuespillerne i den berømte serie har ændret sig, hvilke interessante ting der skete i berømtheders liv.

Skuespillere i serien "Secret Sign" før og nu

Næsten 18 år er gået siden serien debuterede. I midten af historien er en lille by, hvor fantastiske begivenheder finder sted: mennesker dør, teenagere forsvinder osv. Det spændende scenario efterlod næsten ingen ligeglad. Overvej hvordan dine yndlingsskuespillere har ændret sig.

Yuri Moseichuk (Oleg)

I øjeblikket er Yuri 36 år gammel. Han fortsætter aktivt sin skuespilkarriere. Han blev populær takket være hans optagelser i serien "Simple Truths". Deltog i forestillingerne af Vakhtangov. Der er lidt pålidelige data om skuespillerens personlige liv.

Yuri Moseichuk
Yuri Moseichuk

Yuri Moseichuk spillede rollen som Oleg

Daria Semyonova (Katya)

Skuespillerinden Daria Semyonova er 38 år. Hun spillede sine første roller på scenen i Mayakovsky Theatre. I øjeblikket er skuespilleren gift med en kollega på sættet. Kvinden opdrager to vidunderlige børn.

Daria Semyonova
Daria Semyonova

Daria Semyonova spillede Katya

Arthur Smolyaninov (Vano)

Arthur er i øjeblikket 35 år gammel. Skuespilleren er aktivt involveret i velgørenhedsarbejde og er gift med Daria Melnikova, hvorfra han allerede har to børn.

Arthur Smolyaninov
Arthur Smolyaninov

Arthur Smolyaninov spillede Vano

Elizaveta Oliferova (Lena)

Elizabeth er 35 år, i øjeblikket medvirkede hun ikke kun i film, men er også sanger, vært for underholdningssamtaler, digter, instruktør og manuskriptforfatter. Pigen medvirkede i mere end 14 film.

Elizaveta Oliferova
Elizaveta Oliferova

Elizaveta Oliferova spillede rollen som Lena

Alisa Grebenshchikova (DJ Skrypka)

Skuespillerinden og tv-præsentanten Alisa Grebenshchikova er 41 år gammel. Berømtheden har en søn, Alexey. Datteren til den berømte musiker Boris Grebenshchikov kan ikke lide at tale om sit personlige liv.

Alisa Grebenshchikova
Alisa Grebenshchikova

Alisa Grebenshchikova spillede violin i DJ-serien

Vladimir Steklov (efterforsker Zhogol)

Vladimir er 71 år gammel. Skuespilleren fortsætter med at optræde i film. Han har i øjeblikket to børn. Manden er gift for tredje gang.

Vladimir Steklov
Vladimir Steklov

Vladimir Steklov spillede rollen som efterforsker Zhogol

Alexander Peskov (Baev)

Nu er skuespilleren allerede 54 år gammel. Har spillet i film siden 1984. Som barn drømte han om at blive militærpilot. Skuespilleren har over 80 film under bæltet. Alexander er gift og har en datter.

Alexander Peskov
Alexander Peskov

Alexander Peskov spillede Baev

Yuri Lakhin (Vladimir Sotnikov, Olegs far)

Yuri er 67 år gammel, han er en æret kunstner i Rusland. Han spillede mere end 10 roller i teatret og 32 i biografen. Manden fører en aktiv livsstil og fortsætter med at vises i film.

Yuri Lakhin
Yuri Lakhin

Yuri Lakhin spillede Olegs far

Marina Yakovleva (Katyas mor)

Marina Yakovleva blev 60 år i år. Skuespilleren blev gift to gange, hun har 2 sønner. I øjeblikket arbejder berømtheden som tv-præsentant.

Marina Yakovleva
Marina Yakovleva

Marina Yakovleva spillede Katyas mor

Julia Pozhidaeva (Masha)

Julia er 36 år gammel, hun fortsætter med at handle i film og arbejder også som tv-præsentant. Skuespilleren er ikke gift og kan slet ikke lide at tale om sit personlige liv. Pigen er også engageret i modelbranchen og deltager periodisk i shows.

Yulia Pozhidaeva
Yulia Pozhidaeva

Julia Pozhidaeva spillede rollen som Masha

Jeg har aldrig set serien "Secret Sign", men jeg kender næsten alle skuespillerne. Mest af alt kan jeg godt lide Alisa Grebenshchikova, som kun blev smukkere med alderen. Efter min mening en af de mest talentfulde skuespillerinder.

Video: titelsporet til serien "Secret Sign"

Serien "Secret Sign" blev oprettet med støtte fra RF-ministeriet for tv- og radioudsendelse. Filmen blev skudt i en lille by nær Moskva. Det interessant snoede plot kunne lide af mange seere. Næsten alle skuespillerne i serien fortsætter i øjeblikket deres karriere og udvikler sig i forskellige retninger.

Anbefalede: